Despre blog

Romanul nu-i roman destul pana nu-si imbraca maieul “pictat” cu sos de tocanita, pana nu-si bea berea jucand table si mancand seminte pe bancuta din fata blocului, injurand guvernul si laudand caracterul lui Gigi Becali?

Pana nu-i porcaie pe unguri si pe evrei, chiar daca sta la Oltenita ori Rosiori si n-a vazut in viata lui nici unguri, nici evrei, decat la televizor?

Pana nu-si altoieste nevasta si copiii duminica seara (las’ ca stiu ei de ce…), nervos ca s-a terminat sifonul si maine incepe o noua saptamana de munca?

Pana nu-si injura seful (din principiu) si vecinii (ca si-au luat Logan si-acu’ nu mai incape gratarul de mici pe trotuarul din bulevard)?

Atentie: sus sunt semne de intrebare! Daca ai raspuns DA la oricare dintre intrebarile de mai sus (dincolo de gluma), nu te sfatuim sa citesti acest site.

Dar, daca ai raspuns NU si inca iti mai pasa, atunci te invitam sa citesti si sa scrii si tu aici. Pe bune, parerea ta chiar conteaza. Nu vom muta muntii din loc, nu vom face noi imaginea Romaniei, nici macar n-o sa ne imbogatim, nici n-o sa ne schimbam. O sa ramanem, cu totii, aceiasi oameni care eram si inainte. Doar ca ar fi de neiertat ca nici macar sa nu spunem ceva…

Diaspora Romania

Diaspora LIVE