Nov
04
Posted on 04-11-2010
Filed Under (Evenimente, Romanii de pretutindeni) by romania on 04-11-2010

Organizat de JCI Bucuresti, Succes in Romania isi propune sa contribuie la integrarea sociala si culturala a studentilor veniti din afara granitelor tarii prin transferul de experienta de viata de la mentor la student. Astfel, 30 de studenti selectati pe baza de scrisoare de motivare vor beneficia de consilierea a 30 de mentori in cadrul unor intalniri periodice pe intreaga durata a anului universitar 2010-2011.

Programul a fost apreciat la scena deschisa de Ambasadorul Republicii Moldova in Romania iar mentori precum Calin Fusu sau Tudor Maxim sunt prezenti la aceasta prima editie a programului.

Programul este organizat cu sprijinul Ligii Studentilor Basarabeni, Asociatiei Studentilor si Elevilor Basarabeni, Organizatiei Studentilor Basarabeni din Bucuresti. Partenerii programului sunt Institutul Aspen Romania, Young Leaders Programme, Clubul Maramuresenilor din Dreapta Tisei.

Potrivit BusinessLive.ro, tinerii inscrisi in program provin din tari precum Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Federatia Rusa si Grecia.

(0) Comments    Read More   
Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

Diaspora Romania

Diaspora LIVE