Proiectul “Imagine Romania”

Proiectul “Imagine România” vizează organizarea de seminarii şi workshop-uri care să aibă ca scop dezbateri pe tema imaginii României, a căror finalitate să fie iniţierea unor proiecte în scopul promovării imaginii de ţară. La discuţii vor fi invitate persoane care îşi desfăşoară activitatea în mediul guvernamental, nonguvernamental, academic, mass-media, publicitate şi relaţii publice.

Organizator al evenimentelor este Grupul de Iniţiativă pentru Promovarea Imaginii României, constituit din mai multe organizaţii nonguvernamentale de tineret şi anume: Centrul de Resurse pentru Societatea Civila (C.R.S.C.), Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi Străine (A.S.L.S.), Organizaţia Studenţilor la Electrotehnică (O.S.E.), Asociaţia Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (A.S.P.S.E.), Asociaţia Studenţilor Europeni (A.E.G.E.E.-Bucuresti), Grupul de Atitudine Civică (G.D.a.C.), Liga Absolvenţilor şi Studenţilor Filierei Anglofone (L.A.S.F.A.), Liga Studenţilor la Automatică şi Calculatoare (L.S.A.C.), Junior Chamber International – Romania.
Grupul a fost infiintat in 2005.

Grupul este sprijinit de Universitatea din Bucureşti, Universitatea Politehnica din Bucureşti şi Agenţia Socială a Studenţilor.

Iniţiativa este susţinută de Asociaţia pentru Cooperare Internaţională „Pontus Euxinus” şi Asociatia Absolventilor Colegiului Superior de Siguranta Nationala PAIDEIA.

Persoana de contact: Bogdan GAVRILA

Diaspora Romania

Diaspora LIVE